Monday, June 14, 2010

ngatuknya...ngantuknya...

Lama sungguh tak update blog..semenjak dua menjak ni asal malam je saya dah lembik. Nampak bantal dan katil sahaja. Memang totaly flat...hahahha. Mujur sekarang Babah Hadif ada di darat, jadi lepas sahaja maghrib saya dah ada atas katil...babah hadif la yang uruskan semuanya... Ye, yakin boleh rakan muda ye babah..hahahah.

Setakat ini belum ada keinginan yang pelik-pelik, kalau ada pun teringin nak makan buah delima sahaja dan dah dapat pun masa balik kampung kelmarin. Semalam balik dari Lanchang terpaksa melalui jem yang maha hebat. Hish, kalah balik time raya. Jenuh saya menahan nak buang air..hahahah.

Sabtu hari tu pi jumpa Dr. Yeen kat KPJ Selangor. Isyaallah, Dr. Yeen bagi EDD on 17 Dis this year. Semoga Allah permudahkan semua urusan. Masa tu nanti dengan persiapa nak sambut orang baru, kena buat persiapan Abang Hadif masuk Darjah 1. Alhamdulillah..syukur pada Allah.

Dan hari ni, mood pun tak berapa ada nak keje, tambahan lagi ramai kawan2 yang bercuti sempena cuti sekolah, hai tak sabar nak tunggu hujung minggu ni pulak..turn saya...yeay!

6 comments:

hiLari0us aiDha said...

along,btol2 ngantok tu eh..typo byk..hehehe~~~

Intanaziela said...

aidha: itu la pasal...ngantuk...nanti la along betul kan balik..hahahahha

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hehehe bila la nak rasa cam intan nih.... wah x lama lg kuarlah org baru... nanti intan mesti bz nak beli brg abg hadif + bb kan...syoknya...

Intanaziela said...

sue: intan doakan sue pun akan dapat terima orang baru ye...insyaallah...

time nak beli barang baby tu nanti rasanya sama bz nak beli barang abang nak naik darjah 1...rasa teruja dan seronok juga..hihih

rosmona said...

edd 17 disember??? alang2 kuarkan 15 disember dakh la kak..

same ngan sayer....

harusss kena ingat selalu..

Intanaziela said...

Ros: hahhaah boleh janji2 nak keluar bila ye..hahaha

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!