My life, My Heart, My Soul

My life, My Heart, My Soul

Wednesday, October 9, 2013

Throwback - Nanning

Lamanya tak menulis.  Sawang dah penuh macam rumah tinggal.  Banyak cerita dan peristiwa nak ditulis tetapi kekangan waktu membataskan aktiviti memblog. Layan gambar masa bercuti di Nanning dulu la ye.  Ceritanya kemudianlah.  tunggulah bila waktu saya punya masa yang lapang baru boleh blogkan percutian Nanning sepenuhnya.

Nanning International Airport - kecik aje dan tak banyak kedai-kedai pun. Toilet bersih.  itu penting..hahaha

Anak-anak yang dah kepenatan tak tak sabar nak landing kat bilik

Win Win Hotel - Tempat penginapan kami selama 4 malam.  Hotelnya cantik dan bersih, cuma banyak tempat yang membuatkan Ahmad Muhammad Kauthar terhantuk kepala hahah

Gambar sekeluarga....
Abang depan muzium










Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!