My life, My Heart, My Soul

My life, My Heart, My Soul

Wednesday, January 8, 2014

Ragam & Sesi Persekolahan anak-anak 2014

 Apabila mula sesi persekolahan, bermula la episod mama bertukar menjadi supermom iron-lady puji diri sendiri amboi..hahahaha.  Hari pertama Abang Hadif ke sekolah kebangsaan babah drop kat pintu pagar aje, pandai-pandai la dia survive kata babah.  Alhamdulillah, Abang berjaya bawa diri.. tiba-tiba mama rasa mama dah tua tapi maintain jelita kah kah kah.



bukan main ceria pagi-pagi nak pergi sekolah sebelum episod melalak-lalak tak nak pergi sekolah dimulakan

Abang, yang dari kecil memang tak pernah buat hal kalau nak ke sekolah.

ni pun possing ayu ... hari pertama elok aje dia kena tinggal hahahaha


Raisa baru cukup 3 tahun hujung November lalu, kalau ikut tahun 4 tahun dah dia..so kena la pi sekolah..hahahahha

Rak buku ni dah lama beli tapi baru aje babah pasangkan.  Mama bawa keluar balik buku ladybird dan yang seangkatan dengannya masa abang hadif pre-school dulu.  Harap-harap dapatlah nak melatih Raisa dan Kauthar membaca...aamin..

bermula la rutin menggosok baju...kali ni baju sekolah KAFA dah tak ada sebab kami hantar hadif ke program Tahsin di Dzul iman juga...






2 comments:

Makcik Anak 3 said...

hheee..raisa sekolah kat ne kak?

Intanaziela said...

Raisa sekolah kat Dzul Iman, Bukit Rimau...

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!