Monday, October 20, 2008

mana email tu pergi....

Lama tak up date blog. Super duper busy plus internet tak dak kat umah. Boring tahap gaban. Tapi hubby janji dia balik dari laut nanti nak pi register kat digi. Kat kawasan umah kami tu, line tipon pun line digi...bersama mu...yang orang kuning ada dimana-mana tu. Line tipon pun lepas ni nak tukar ke digi. Masih boleh mengekalkan nombor lama. Kalau guna line maxis, cam cakap dalam gua layaknya.

Lately ni sangat penat menyiapkan assignment. Sumer subject due dia minggu ni. Hadus... sampai migrain2 ahkak dibuatnya. Mujurlah Hadif dah besar, dah boleh berdikari, sampai time mama dia terbaring sakit kepala, dia survive la sendirik. Cepatkan masa berlalu, terasa diri ini semakin tua..huhuhu

Kak sya, thanks ye invite intan utk OH kak sya sekali gus cam gi birthday party kak sya, tapinya hari tu intan ada kelas, doakanlah lecturer cancel kelas petang...dapat la gi umah kak sya... psst..kejikan doa gitu? musim2 raya ni memang la stress kalau kena pi kelas. Tak sabar nak habiskan belajar...pas tu leh la buat aktiviti2 seropa orang lain.

p/s: Ada beberapa orang yang Intan hantar invitation tapi tak dapat. Tak tau dimana silapnya, apa pun, tak yah la tunggu OH lagi..jemput aje la datang umah yek.. ibu hanna... jangan tak tau, awal2 lagi akak dah email tau...tipon opis pun awak coooti panjang...raya sangat...heheheheh

and..to hasney..gambar raya tak banyak amik pun..yang ada cuma dari camera hp adik intan jek. Mood raya tak berapa nak ada, hubby kat offshore time tu. Sebagai memenuhi permintaan, intan tepek satu gambar ni yek... :P

tiada dalam gambar: Hubby yang kena beraya diperantauan (emo sendirik..apa kes? hehehe) dan kak yang yang tukang amik gambar..sorry la kak yang, tak dapat nak enteprame kan muka kamu yang giler kuasa tu..heheheh

5 comments:

sya said...

Intan.. kalau tak dpt dtg petang datang malam pun tak apa.. pintu masih terbuka utk intan

Intanaziela said...

heheh kak sya, tak pe ke datang malam2? statement malu tapi mahu..heheheh insyaallah, kalau ada peluang intan datang yek...

rosmona said...

waaaargh...itu bukan salah ibu hanna...ade org lain pon tak dpt email tu gak...hehehe..so, takpe la kalo tak terdatang itu hari erk..insyaallah, ade mase kite ketemu jgk.. :)

mc ta said...

wahhh..satu family sedondon.tapi apasal muka og tuh senyonyok jer..pakwe tak de ek? he..he..

farah amoi said...

email tu pergi OH jugak kot intan
hehehheee

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!