Thursday, October 9, 2008

Entry paling laju..zassst

Selamat Hari Raya, Maaf Fizikal Mental..hehehe tahun ni Hadif beraya dgn mama di kg Opah..(chait..mcm jauh sangat..sepelaung je dari umah kami tuh..) Babah raya kedua baru balik...kena keje.....tapi mama cool aje kan..yelah..persediaan fizikal mental dah dibuat dari sebelum kawin dulu...)

Fuh...tulun sapu sawang sikit kat blog kami nih..kuikuikui..
Sebenarnya banyak sangat stori mori yang nak ditulis, malangnya, masa begitu mencemburui saya nih haaa...lepas je raya, dengan kerja kat opis melambak2..pas tu dgn macam2 hal lagi la yang tak membenarkan diri ni nak memblog.

Hari ni, pagi ada meeting for majlis rumah terbuka GMSB, pas tu stright ke Open House Quality Hotel..allah hurabbi..ramainya manusia dek sebab makan free...kalau tak kerana lepas tu ada discussion dgn pihak hotel tentang menu utk majlis open house kami nanti...tobat la acik tak mo pergi ...makan pun kena berdiri.

Balik kerja ni nak pi beli barang pulak...untuk apa yek? heheheh hajatnya nak buat makan2 sikit..dan dikesempatan ni, nak menjemput kawan2 blog yang mengenali diri ini... hadir ke majlis yang tak seberapa tu yek...Mc Ta...jangan tak datang tau...addressnya Intan private message yek...

7 comments:

sya said...

Baru ada update ek.. selama Hari Raya utk Hadif and mamanya.. nanti achik sya bg duit raya kalau kita jumpa

nn said...

salam..
selamat hari raya aidilfitri....

mc ta said...

yahoooo..
dgn terang terangan invite kita..
rugi kalau tak pegi nih..he..he..

aNIe said...

Intan...akak ni baca tak zassst pun...panjang jugak tu...heheheh...

Malas kan nak ke tempat yang ramai orang ni...sesak rasa nafas...

Sue@MamaMaryam said...

purple ek tahun nih.. ceria..

Effyliani's Life said...

cu u nnt yer kak intan ... kami g konvoi ... hehehe

farah amoi said...

biase ler intan
tuntutan keje....kalau raya skali pon
kena ler berkorban


ajak x kami g open house??

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!