Wednesday, January 25, 2012

Happy 9th Anniversary!


Alhamdulillah, syukur pada Allah, genap 9 tahun usia perkahwinan saya dan hubby. Dengan kehadiran anak-anak sebagai penyeri, hidup berumahtangga dilayari dengan seadanya. Terima Kasih kepada suami yang sentiasa bertindak menjadi pelindung, penuh dengan kasih dan sayang, dan macam biasa, mana ada rumahtangga yang tidak dilambung ombak. Ombak rindu pun selalu, ye dak?


Selalunya bila menjelang ulangtahun perkahwinan kami akan pergi bercuti...kalau tak pergi jauh-jauh pun, akan curi masa bercuti ke destinasi yang dekat-dekat. Janji dapat "get-together", dan kali ni kami ke Swiss Garden Damai Laut. Menjejak kasih sebab masa baru-baru berkahwin dulu, di sinilah tempat kami honeymoon. keh keh keh... bila saya cakap dekat hadif, dia boleh cakap "ye la masa tu abang belum wujud lagi..memanglah mama dgn babah aje honeymoon kat sini " hahahah


saya pandang hubby, dan hubby pandang saya sambil cakap " happy anniversary.." pas tu gelak-gelak, tengok dua orang budak sedang layan mimpi indah. Itulah kekuatan kami, itulah hadiah yang paling berharga, dan insyaallah bulan 3 nanti akan dapat lagi seorang hadiah untuk perkahwinan ini. hikhikhik...

2 orang yang sentiasa buat hati mama berbunga-bunga

My Dear Hubby,

we fell in love in a short time and on that day u were a big part of my life and I gave u the biggest share of my heart and life. When u proposed me, I know I’ve made the right decision and I gave u my heart entirely. Happy anniversary babah, my best friend, my soul mate, my roommate.

“Our anniversary is a time to look back at the good times and a time to look ahead to live our dreams together.”

“On this our anniversary, we may not have wealth, but we do have each other and that is worth more than anything in the world.”

lots of love,
saya

4 comments:

@hasney^-^ said...

Ala suweetnyer dua orang tu....Happy Anniversary for both of you. Semoga mahligai yang dibina akan kekal hingga ke syurga...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat ulang tahun perkahwinan intan & suami :)

Nas Lie Yan T said...

Salam anniversary buat intan dan suami. Moga kalian kekal berkasih sayang hingga ke akhir hayat.

niL said...

uikss..dah jalan laju dahh??

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!