Thursday, March 7, 2013

Mak Lang & WeddingSebulan dua ini sebenarnya sangat sibuk dengan urusan persediaan majlis walimatul urus adik perempuan saya yang seorang itu. Itulah satu-satunya adik perempuan saya, dialah kawan bergaduh, dialah kawan bersembang dan dialah my baby sister forever. Sobs.  Perasaan bercampur baur melepaskan adik yang selama ini banyak perkara kita uruskan kepada suaminya.  Namun begitu, rasa segala tanggungjawab sebagai seorang kakak sulung sudah saya laksanakan.  Saya sedaya upaya berusaha menjadikan majlis perkahwinannya sempurna dan mengikut kemahuannya.  Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.  

Pernikahan Mak Lang Hadif pada 2.3.2013 berjalan dengan penuh sederhana.  Alhamdulillah, abah nikahkan dan Kamarul selamat menjadi suami kepada adinda tersayang saya dengan sekali lafaz.  Bergenang air mata saya, sudah jadi milik orang Dila.  Semoga menjadi isteri yang solehah, yang sentiasa patuh dengan suami.  Semoga berbahagia hingga ke jannah. Amin.

Masa hari nikah sempat la juga saya snap gambar walaupun dengan handphone aje.  Tapi bila majlis di dewan..hahahah harap maaflah mak lang...tak sempat sungguh. Maklumlah Floor Manager, kejap ke sana..kejap ke sini...demi kerana mu maklang...huhuhu.  

Kepada tetamu yang hadif, harap maaf sekiranya ada kekurangan layanan.  Terima kasih kerana sudi memeriahkan majlis.  Kononya saya nak buat birthday untuk 3K saya, tapi anak-anak tertidur di bilik VIP dek kepenatan.  
tu diaaa..pengantin lama nak ambil feel nak bersanding..hikhikhik

Kek Hari Lahir untuk Hadif, Raisa & Kauthar, tapi tak sempat potong masa orang ramai-ramai...depa tidur la pulak..hahahahha


Last but not least.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tada....Pengantin Lama....hahahahha

"Past Perfect Ten" Years...Alhamdulillah.
My sweetie Ichaija

2 comments:

zulaikha megat said...

selamat pengantin baru mak lang dan selamat pengantin lama intan...hehe

Intanaziela said...

kak zue: hahahhaha terima kasih kak zue...hahahhaha gelak guling2...

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!