Friday, July 5, 2013

Happy Weekend U ollsss

Selamat berhujung minggu semua.  Hujung minggu memang tak pernah lah tidak sibuk saya ni.  Mengalahkan PM la pulak kan.  Esok pagi ada appointment dengan Datuk Dr. Zul di KPJ, dah terlewat temujanji Raisa dan Kauthar untuk vaksin.  Raisa 2nd dose untuk Hepatatis A dan Adik pula last dose untuk Pneumococcus Prevenar.  Dua-dua optional vaccines, tapi anak-anak saya semuanya saya ambil.  Selesai urusan vaksin nak ambil gambar untuk apply visa pula.  Harap-harap Kauthar boleh senyum manis la masa ambil gambar, maklumlah lepas kena cucuk, mesti bad mood. hahahha.

Oklah, sampai jumpa lagi... layan gambar buah hati-buah hati saya. 

Abang Hadif

Kakak Raisa


Adik Kauthar

Babah dan Kauthar

 
mama dan Raisa...eiii terasa muda belia pulak hahhaha

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Dan...pasangan kanak-kanak riang...






5 comments:

zulaikha megat said...

nasib tak patah buaian tu..hehe

mau pi mkn angin mana plk intan..

Diana said...

Abang hadif dah besar sungguh rasanya...
Kakak Raisa comel.... Eusoff tengok mesti tertawan..=p
Adik Khauthar, dah berapa bulan kak..nampak cam dah besar je...comel..

Gambar last tak menahan..
Kanak2 riang bermain buaian... Semoga bahagia hingga hujung nyawa..

Kim salam abang ye kak intan?

Intanaziela said...

Kak zue: buai tu jerit mintak nyawaaaa hahahah. Insyaallah nak bawa anak2 mengembara kak hihihi

Diana: abg hadif memang org selalu x caya dia baru 9 tahun... Betui ke Eusoff boleh tertawan dgn Raisa si hidung temek? Hahahaha adik kauthar dah 1 tahun 4 bulan...memang dah besar hahahaa kanak2 riang dua org tu mmg x sedar diri hahahaha nasib tak putus tali buai hahaha tima kasih diana... Insyaallah akak sampaikan salam...nanti raya mestimdtg umah tau...

dhr said...

Visa???? Nak poie mano pulak kali ni? Syok tgk akak satu famiky asik makan angin yo. Have fun!

alialisa said...

hhahahahah...laki bini rupa kanak-kanak riang. happy for u kak!!...pandora pandora hahahha

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!