Monday, December 17, 2007

Jiwa Kacau

Lama sungguh tak up date (lame ker? ), jiwa kacau. Macam2 hal. Naper ntah sekarang ni rasa malas pulak nak pi keje. Atas sebab apa, biarlah aku simpan sendiri. Sungguh aku tak sangka, cempedak jadi nangka.

Weekend tak de yang menarik pun. Pi wedding invitation kat Saujana Puchong. Ex-neigbour mak aku dulu. Tapinya kenduri dia sunyi sepi je..tak meriah cam kenduri kawin. Ada suara sumbang dok kata "macam kenduri orang mati je" hish..laser sungguh mulut mak cik tu, ternganga aku. Hadif semakin baaaikkk...senang bawak pi wedding sekarang, dah besar che abang ku itu..

Cepatlah kol 5.30 petang. Aku nak balik!!

soksek: Nyampah giler aku dgn seseorang ni, pagi2 dah bad mood. Aku bkn minta sesaje dokumen tu..boss yang nak ler, haper ingat aku ni busy body punya orang ke??? dah boss mintak, aku pun mintak la.. chait..

2 comments:

ibu to nabila, danial & aiesha said...

Oooooo...gi puchong x singgah rumah yea....iyela x sudi la katakan....isk..isk...isk

Intanaziela said...

ibu to nabila, danial & aiesha...ampun tuan ku permaisuri negeri "apa2 aje", patik pegi sangatlah kejap..dan menjadi pemandu pelancong kepada pelancong2 ditanah air sendirik..huhuhu

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!