Wednesday, November 9, 2011

Menghitung hari Ichaija setahun...

Tinggal beberapa hari lagi Raisa sudah setahun. Terasa cepat sungguh membesarkan dia. Alhamdulillah, setakat hari ini, Raisa memang menyenangkan. Setakat demam, batuk selsema sahaja masalah dia. Dah nak beradik pun hahahhaha. Saya tengok gambar-gambar yang ada, dan saya kena akui, masa berlalu dengan pantas.

Raisa sekarang ni ringan mulut. Apa kita cakap dia akan ikut balik. Lucu betul telatah dia. Ligat tak usah nak cakaplah. Aksi memanjat, menyepah barang memang hobi dia. Kita jamu mata dengan gambar Raisa la ye...


masa ni tembam aje, mana taknya, kuat menyusu dan belum banyak akal lagi...


ini gambar 3 Nyawa saya.... Raisa maintain gebu masa ni...

Time 5 bulan, memang tak suka nak senyum...kalau senyum pun macam terpaksa aje...

Time tidur memang geram...rasa nak gigit aje pipi dia...heheheh


sekarang dah kuat menyengih... tapi jangan tak tau..anak dara saya ini garang orangnya..memang menurun perangai mama dia..hahahahha

Last but not least...

Bila melihat gambar-gambar dari awal kelahiran sehingga hari ini, terasa bahagia sangat bergelar ibu dan melihat anak-anak membesar dengan sihat di depan mata. Semoga anak-anak saya; Hadif, Raisa dan baby yang bakal lahir ini membesar menjadi anak yang soleh dan solehah, taat pada Allah, Rasul dan ibu bapa.

4 comments:

atie fareezsya said...

hye kak, raisa nampak comel lah..... atie bru je follow blog akak...

Intanaziela said...

atie: thanks kerana sudi singgah dan follow blog akak ye.. :)

niL said...

means kitorg kenal ayoh pun dh setaun laa ek?? bile nk sambut besday nih!

Intanaziela said...

Nily: hahahhaha ye la tu... kejap je kan.. ingat nak buat makan2 birthday raisa...tapi nanti akak confirmkan date balik le...sibuk sesibuk sibuknya bulan ni... :)

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!