Monday, June 8, 2015

Nilai 3 yang best

 Hari Sabtu sempat ke Kota Seriemas, Nilai, mak usu buat kenduri masuk rumah baru.  Alang-alang dah sampai Nilai, apa lagi, sempatlah singgah ke Nilai 3 dengan tajuk dari rumah nak cari alas kaki.  Sampai aje ke Nilai 3 terjebak juga dengan karpet, bunga dan langsir. hahahah.  Nasib la Shah Alam jauh dair Nilai, kalau dekat kejenya asyik cari alas kaki aje la saya ni hahahaha.

Sempat juga singgah ke Mitsui Outlet Park KLIA yang tak best.  Memang tak best.  Lambat lagi la jawabnya nak pergi lagi. Sekian.


 Dapat juga nak cari bunga yang comel-comel tak mahu yang bagak-bagak nak letak atas dining table. Kakak Raisa kata comel, macam mama. hakhakhak

Tak de intention pun nak beli karpet.  Teman mak beli alas kaki, saya acah-acah je Pakistan tu, dengan harga macam tak logik dek akal sebab tau tak akan dapat.  Sekali masa nak keluar tu, dia panggil balik, dok suruh saya up sikit dari harga yang saya mintak, memang tak la kan.  Agaknya tak de customer sangat jadi dia pun bagi la saya harga yang saya main sebut. Maka dapat la saya karpet besar yang dah lama saya nak.  Corak klasik kan? dah tentu sebab mak yang tolong pilih hahahaha

ganti kan yang lama dengan yang baru.  Mak kata eh tunggu la raya nanti.  Saya kata eh tak nak. dah memang namanya saya yang akan tukar barang bila nak puasa bukan nak raya.

kaler pink? hahaha lantak janji murah.  RM15 hengget je ko. terharu akak.  hahahhaa



Hari Ahad, semua adik beradik mak sebelah Pahang datang melawat opah.  Meriah rumah dari depan ke belakang.  Abaikan Kauthar yang nak juga bercakap dengan mama time orang nak bergambar hahaha

2 comments:

kolin zainal said...

Suka benor ko berkarpet baru ye kak

Intanaziela said...

mau tak suka hahahah

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!