Thursday, April 16, 2009

Sekitar Majlis Aqiqah Najmi Ilham

Layan antara gambar2 yang sempat di snap...gambar mama sah2lah tak ada... yang musykil, gambar hadif pun tak ada, punyalah dia berdendang sebab dapat bebas..huhuhu :P mama dia nak snap gambar dia barang sekeping pun tak dan...

Ni aje lah yang dapat di edit, ada lagi, tapi mato den dah ngatuk ni ha..dah dokek 12.30 dah.. ni pun dek sebab nak menyiapkan report for economy, kalau tak...belum tentu berusik gambar2 dari kamera. Hubby tengah tengok konsert AF, while Hadif dah selamat beradu di atas tilam angin yg babah beli (gara2 tak mau tido bilik sendiri, dapat tido atas tilam angin pun layan.... hiks)

p/s: gambar dah di edit, kalau tak tak boleh upload, sizenya godang bonar... (godang tu besar orang noghohi kato...)





3 comments:

aNIe said...

Comelnya najmi berbaju melayu dan bersampin...heheheh

farah amoi said...

najmi ilham
comel nama ne
secomel tuan nye

meriah sungguh majlis nye

intan,
OshKosh for 5Y dah sampai
jom ler jenguk

:)

rosmona said...

encem la pakai stu sut cenggitu..cute sgt..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!