Wednesday, January 27, 2010

Awana Kijal Golf Beach & Spa Resort


Snek Preview... mood tengah tak menentu. Biasalah, baru balik dari bercuti...tambahan teringatkan seaview kat Awana Kijal. Lagi la buat bertambah tak stabil...hiks..

5 comments:

rosmona said...

happy holiday... tak lewat lagi kan nk wish happy belated anniversary..

semoga ikatan ini kekal selamanya..

NORHAYATI BERAHIM said...

wah2..jeles tgk intan pergi bercuti, tapi tak apa..esok giliran akak pulak..nak pergi hotspring sungkai..keh2..dah lama plan baru esok dapat pergi..
Gambar2 tu hadif ambik ya?

Intanaziela said...

Rosmona: terima kasih Ros, amin..amin..semoga kasih sayang kami sampai ke hujung nyawa..

kak yatie: iye, gambar mama dgn babah tu hadif la tukang ambilnya.. selamat bercuti kak yatie..nanti boleh tengok gambar dan baca cerita hotspring sungkai..kalau best boleh la ajak babah hadif pi pula....

shafahanz-iman said...

Selamat Ulang tahun Intan...moga bahagia,sihat sejahtera... seronok dpt tngk keluarga bahagia.. drpd baca berita kisah cerai berai

Intanaziela said...

shafahanz-Iman: thank you dear..amin..amin. eh, takut la dengar cerita rumahtangga pecah belah ni..minta dijauhkan dari kita..insyaallah

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!