Thursday, April 1, 2010

Budak montel mama


Tembamkan Hadif masa ni? Gambar ini diambil semasa kami ke Pulau Manukan, Sabah. Masa ni sebelum dia diserang sakit gigi nak undergo the operation. Rindu nak tengok anak mama berisi badannya. Sekarang ni kurus panjang je anak mama...

Jemu betul tengok blog sendiri yang tak ada entry baru. Banyak juga entry yang saya tulis, tetapi terperap dalam draf. Buat masa sekarang perasaan saya tak berapa sihat, sukar untuk saya tulis dan nyatakan di sini. Insyaallah semoga perasaan itu segera berlalu. Saya nak update gambar ke Pesta Buku Tempohari. Kalau sempat malam ini saya letak gambarnya.

"Erti Hidup Pada Memberi"

6 comments:

aNIe said...

Intan...kalau perasaan tak berapa sihat...kita tulis apa pun tak menjadi kan? Takpelah rehat dulu...dah okay nanti tulis ye...

NORHAYATI BERAHIM said...

intan..kenapa ganas aje muka hadif tu. Ha.ha..tapi walau dia tinggi lampai sekarang, dia kacaklah intan.
Apa yang berlaku Intan? Penat bekerja agaknya. Tak apa berehatlah dulu intan ya..

Intanaziela said...

kak anie..terima kasih..mmg sekarang perasaan sangat letih...letih memikir..harap2 akan sembuh sehari dua ini..

kak yatie: ganas kak yatie? hahahah. rindu nak tengok dia tembam macam ni..tapi time ni tengah ligat ni..yang amat ligat..naik bot ke pulau dia bantai baring atas bot..hahahah

ada sesuatu yg mengganggu fikiran kak..harap segera dapat lupakan...kalau boleh dilupakan lah..hahaha

rosmona said...

kak.. jgn terlalu melayan fikiran ok.. relax.. tenang2 saja ok.. jgn sampai abai kesihatan plak.. sian kat babah ngan hadif kang..

ira amira said...

alongg...take care...smge cepat sehatt...jage diri baek2..=D

Intanaziela said...

Rosnah: tq dik..insyaallah..dalam proses mengumpul kekuatan..sehari dua insyaallah kembali macam biasa..manusia biasa..ada kekhilafan kan..

iera: tq budak kurang kasih sayang...emmuah..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!