Thursday, July 21, 2011

Ichaija turn to 8 months

Alhamdulillah, esok genap 8 bulan Raisa Khadija. Sudah ligat melawat kawasan, sudah bising mulut mengomel bahasa dia sendiri...dan memang happy baby. Alhamdulillah masih menyusu susu ibu, belum campur susu formula dan...sudah mula solid food. Sudah makan bubur. Ichaija sangat gemar makan. Tapi badan idak la pulak montel. hahahah. Tapi tak pe, tak payah montel2 pun tak pe, janji adik sihat dan membesar dgn jayanya. Setakat ini mama tak payah susah payah berjaga malam. Raisa tidur lena sepanjang malam dan hanya akan bangun minum susu di subuh hari. Kira alarm clock mama juga la adik ni kan... :)

happy 8 months adik... mama sayang adik..babah sayang adik..abang hadif pun sayang adik. we love you so much. Semoga bila masuk 9 bulan nanti adik dah bertatih..lepas ni boleh tolong mama kemas rumah kita ye... hahahah

5 comments:

ibu MZW @ farah idayu said...

salam kenal...ehh...samalah anak kita..yg 2nd puteri dan umo masuk 8 bulan..hehe...kebetulan pula ye ;)

rosmona said...

slmt 8 bulan ichaija ... ;)
semoga menjadi ank yg menyenangkan..

mawar said...

ichaija turn to 8 months mama dia dah verangan nak DHUHA... hoho!

Intanaziela said...

farah idayu: salam kenal..sama ye anak kita cukup 8 bulan...alhamdulillah...

rosmona: amin..amin..tima kasih auntie ros..

Mawar: hohoho...mama tak berangan la...itu impian..kakakakakak

INa CanTek said...

Salam..mmg happy sgt melihat anak2 membesar..stiap bln ader sajer benda baru yg dipelajari...and for your info my 3rd princess turn to 1years next month 24 Ogos...ank kita sbya kan..thun yg sama..hihih

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!