Thursday, July 30, 2009

Entry tak sihat

Saya kurang sihat. Aktiviti memblog ini akan terhenti sehingga saya sihat semula. Semalam sehari suntuk sakit kepala, balik awal pergi klinik, saya tido tak henggat dunia. Pagi ni pun pergi klinik dan dapat MC, masih berkira2 nak MC atau tidak. heh! badan tengah tak larat, tapi hati berlagak kuat. Semoga penyakit segera berlalu...banyak benda saya nak buat nih...doakan saya yek? Rindu dan menulis, ada yang sudah ditulis, tapi setengah jalan dek kerana idea tak mari... hubby pun komplen saya tak up date blog.

See you when I see you.. :P

6 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

moga cepat baik.. smlm sy mc..batuk x hengat ...teruk sgt kali ni..

Intanaziela said...

tahanks sue..sakit itu tanda Allah sayang kita kan.. :P

As said...

intan x sihat ya.. take a rest ya.. jgn lupa mkn ubat...
skang ni musim kot....

Ana said...

intan x sihat yekk..cuaca x menentu skrg nie kann..ana ari tue pun selsema jugak..makan ubat cpt2 sbb xnk jangkit kt auni..
moga intan cepat sembuh yekk..

rosmona said...

kak, tak ok lagik ker? tak hapdet2 pon blog?

tunbegia said...

semoga cepat sehat,

salamm,

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!