Friday, July 24, 2009

Oh lala....

UP DATE
-----------

*** Dapat sms dari hubby...dua-dua buku dah di sign oleh kak yatie...yeeehaaa...soka..rasanya esok nak ke PKNS jugak la..bawak hadif... nak jumpa sendiri "Norhayati Berahim" live gitu...


Hati tengah berbunga2....nak tau pasal apa? pasal, my lovely hubby dah offer diri nak bawak novel "setiap jumaat" pi jumpa penulisnya utk sign autograph. Saya memang meminati novelis Norhayati Berahim. Dari zaman bercinta lagi dah baca novelnya. Introduced by my hubby. Kiranya kalau ikut koleksi, dah boleh buat mini perpustakaan buku novel tulisan kak yatie ini. Dan, hari ni ada Pesta Buku Negeri Selangor di Kompleks PKNS Shah Alam. Alangkah bestnya kalau dapat ke sana bersama2 hubby, dan bertemu sendiri dengan penulis kegemaran ku itu..huhuhu...Apapun dah pesan kat hubby suh belikan buku "Aku Bukan Billy Milligan". Aghh..saya tengah sengih sorang2 ni... hahahhaha

9 comments:

Ana said...

wahh bestnyaa..ana pun suka Norhayati Ibrahim..tapi nk beli buku dia amat laa malas..sayang duit..slalu pinjam cousin yg rajin beli novel..
plan nk gi PKNS ari ahad nie..leh laa tengok pesta buku tue skali yekk..

sya said...

Adoi ai... nampak nau kak sya ni tak membaca. Tak tau pun ada novelis nama tu

Intanaziela said...

Ana: nak pinjam intan punya buku pun boleh..tak de hal.. hihihi

kak sya: hihihih ada kak sya...famours gak tau...

rosmona said...

fuyyo... bestnyer laling nk bawak... dolu2 org byk gak la novel habis dibace.. la ni susah.. baca 2 helai m/s tu tak abis2 sampai seminggu..camno?

Intanaziela said...

rosmona: namapun laling kan? cinta kental mesti sanggup buat apa saje..hihihi

re: kena amik ruang utk membaca jugak, kalau kak ila, dapat membaca, tak tido pun tak pe..

shafahanz-iman said...

wah.. peminat kak yati berahim rupanya.. samalah kita, yang lain-lain pun suka...

Intanaziela said...

Shafahanz-Iman: dulu suka baca campur2..tapi lepas dah suka dgn buku NB ni..terus concerntrate kat buku dia je... :P

mc ta said...

norhayati ibrahim? cam nama kwn kita lak..tapi minah tuh skrg ikut hubby dia keja US dan tak pandai langsung bab2 menulis nih he..he.
ish dah lama tak baca2 nih..tak de masa..tapi yg utama sebenarnya..malas..keh..keh.

rosmona said...

wow.. Sign udah dpt.sgt syiok ma..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!