Friday, July 24, 2009

Mari layan TAG dari Ana

Pagi-pagi ni layan TAG dari my jiran setaman la, Ana

1. when do you get your driving license?
Tahun 1998 tapi tak terus bawak kereta, kes lanyak kete abah sampai langgar pasu bunga mak.. dah la abah tak kasi bawak. Lepas habis belajar kat UiTM baru la beranikan diri pegang stereng.

2. your first car is
Hyundai Getz yang dibeli atas nama saya, tapi hubby yang bayar...jadikan boleh ke kira my first car tu? akak tak de kete weh...sampai sekarang menumpang kereta hubby..huhuhu

3. what type is your car now?
Tak de kete...kete pinjam adalah Honda City...hihihi jimat minyak okeh

4. do you choose your plate number or was it given?
Pilih...tapi tak de la kiranya nombor2 yang top..janji pilihkan...hahhahaha

5. Colour?
Hitam

6. reveal 3 most important things in your car?
Kotak Tisu, Pewangi kete & Smart tag

7. have you ever got yourself into accident?
Accident kecil2lan la..macam orang langgar belakang..langgar belakang orang...hahaha

8. when is the due for your insurance & roadtax?
kete getz bulan August

9. do you plan to change your car?
Tidak buat masa ini...

10. lets make your friend do this too. who would you choose?
- Ayu mama apih
- Sue mama maryam
- Mc Ta
- Ibu Hanna
- sesiapa yang nak buat..silakan.. :P

-Last but not least of coz laa mesti letak gambo kete kann..

7 comments:

Ana said...

ana pun lupa laa pulak nk mention..kete tue atas nama hubby..tapi ana byar tiap bulan..hahaha..kira kete ana jugak laa kann..

Intanaziela said...

Ana: hahahhahahah ye la tu..kete ana la tu...intan je pinjam kete hubby...huhuhu

rosmona said...

tag lagik?? hahahaha.. tag yg sedia ade pon dah beratur tggu dijawab.. cam no nih?? sila jawab...

Intanaziela said...

rosmona: jawab jgn tak jawab...take ur time babeh... :P

mama apih said...

waaa....aku x da keta, kereta tolak buleh ke? hehe..

Intanaziela said...

mama apih: boleh..boleh aku pun tak de kete jugak..kete pinjam saje...hahahha

tunbegia said...

sungguh cantik bontot kete tuh, ;-)

salamm,

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!