Thursday, July 23, 2009

Fotopages Kid's gathering 2009



Credit to: Siti Ruzaimah

Boleh dibaca di majalah Pa&Ma Keluaran Bulan Ogos yek...

Saya cuti hari ni. Demam. Puas sudah menahan, akhirnya rebah jugak..hahahah. Balik dari kerja petang semalam dah rasa lain macam, terus ke klinik Family. Tengok2 38' panas dia. Amik. Sampai tak sedar demam. Masa tu hubby belum balik dari kursus di Kerteh. Jangkanya dia sampai malam. Ambil Hadif di rumah Opahnya, terus balik ke rumah dan telan segalam makneka ubat-ubatan. Tidur awal u all..sampai hadif pun ikut sama tidur awal. Bangun pagi ni rasa tak leh nak celik mata, kepala sakit, dengan hidung sumbat dan macam2 rasalah. Capai telefon, hantar sms pada boss dan hubungi kawan2 yang sewaktu dgnnya. Bagitau saya cuti. Ambil EL aje lah. nak mc sayang..hihihi. Tahun ni, baru 2 hari mc saya. Kalau boleh nak jaga rekod la jugak, kan? hahahaha

Ni tengok Muhammad Hadif dah lena tido, tak sabar nak merebahkan badan. Oklah, nanti cerita2 lagi...gambar kat atas tu masa menghadiri fotopages kid's gathering kat sunway dulu. Saya yang tepi sekali...yang tengah suruh hadif pandang depan...hahahah banyak2 gambar, gambar ini pulak yang editor pilih yek... gambar tu saya ambil dari blog Siti Ruzaimah, jurufoto yang berbakat, boleh terjah blog dia kalau nak tengok hasil kerjanya... (Siti... I up u sikit noooo hahahahah)
Ok...babai.. :P

6 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

intan..sy pun ada..sipi pun jadilah kan.. hahahaha

As said...

Intan.. kami pun pergi jugak.. tp kejap jer.. so xde la dlm gambo.. sbb ari tuh ak bawak Aqeel g jumpa pead dia...muka dia naik rashes... huhuhu... kalo x leh kenal intan kan... hehehehe

Intanaziela said...

Mrs. Hasanif: ahah...janji ada kan sue...next time panjang umur kalau ada lagi gathering kita jumpa yek..

As: oh as pun datang yek? intan pulak datang lambat, hadif ada sukan...tak pe next time kita jumpa yek..

Ana said...

wahhh..glamer yekk masuk magazine..hehehe..next year pny jangan lupa ana n auni yekk..hehehe..

Intanaziela said...

ana: ok..next year kalau ada gathering intan ajak ana sama ok..

rosmona said...

hahahaa... glamer hakak masuk majalah..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!