Friday, August 14, 2009

Mari memanjakan diri

Pernah tak ke spa? tak kira la buat facial treatment ke, mandi sauna ke...body massage ke..yang penting ke spa. Saya ke Bodylicious Spa di Seksyen 23, Shah Alam. Seronok juga dapat memanjakan diri di Spa kepunyaan Puan Dayang Fazlinda. Linda ni dulu ex-officemate saya. Sekarang ni dah jadi orang utusan. Sekarang dah glamer. Dok jumpa artis sokmo, hahahahah. Jangan marah ye Linda nanti kena jual.


p/s: gambar2 ni saya minta dari Linda..jadi kena tanya dia kenapa versionnya dalam hitam dan putih..hahahha

Bagi yang nak cuba, pelbagai jenis treatment yang ditawarkan. Harga pun berpatutan. Masuk jadi ahli, dapat diskaun. Lepas ni saya ingat nak buat at least sebulan sekali aktiviti memanjakan diri ni. Ada sesiapa yang nak join? jomlah, kita jumpa kat sana.

Bagi yang berminat, boleh la contact nombor yang tertera di bawah ya!

Bodylicious Spa
No. 33A, Jalan Pelabur 23B
Seksyen 23
40000 Shah Alam
Tel: 019-7742584/012-2094869/019-7772584
http://www.bodyliciousspa.com/
linda@bodyliciousspa.com

Owner: Dayang Fazlinda Mohd Zain

3 comments:

eraerzarusli said...

weii..belakang studio hubby aku nih...

hehhehe..

Intanaziela said...

Era: ha..senang la ko nak pi...moh kita date kat situ mau?

Bodylicious SPA said...

Hi semua
Saja nak update...Skrg ni promosi rawatan muka semperna ramadhan dan syawal saja...

Normal Facial : RM20
Relaxing Facial : RM30
Facial resdung : RM30
Facial treatment & Kolagen RM45
Eye treatment : RM15

Pakej lulur, facial, mandi susu & sauna cuma RM75.

kalau jadi member masa tak ada promosi pun dapat 10%. Bak kata Amy Search...berbaloi baloiiii.

Untuk info/promosi terikini, lawati www.bodyliciousspa.com

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!