Thursday, March 31, 2011

Cerita weekend yang tertangguh


Sabtu tempohari Kami ke Pusat Sains Negara, tengok Dinos Alive. Ada dua ekor yang besar gadang kat ruang legar, hahahaha. Abang Hadif punyalah takut siap ajak balik.. kakakakak mama gelak tak ingat, adik Raisa pulak releks je, control la tu ye dik?






Abang yang dari rumah tak sabar nak tengok Dinasour, tapi bila sampai hati jadi kecik..hahaha


Adik juga maintain ye dik?



Layan gambar aje la ye...ceritanya biasa-biasa aje, hari ni tak larat nak mengarang, mengantuk yang sampai tersengguk. Tapi, saya rasa memang sesuai sangat bawa anak-anak pe PSN ni, banyak info yang diperolehi...Hadif pun nampak enjoy. Bukan takat Hadif je enjoy, mak paknya juga enjoy...hahaha



tangan montok ichaija yg sibuk nak makan jugak...hahaha

Balik dari PSN ni, hubby bawak kami makan di Victoria Station. Lepas makan terus balik rumah. Petang-petang bawak abang dan Adik ke play ground dekat rumah.

Ahad pulak kami ke Mattel Warehouse Sale. Dah hari ketiga, barang pun dah tak banyak, tapi sempat la sambar barang untuk Raisa dan juga Hadif. Untuk Hadif as a token sebab dapat markah yang baik dalam exam, walaupun tak dapat 100 tapi mama bangga abang boleh dapat A :) dan untuk Ichaija sebagai hadiah sebab dah berjaya meniarap pada umur 4 bulan..hahaha. Untuk mama, Barbie tu..eh..tak la..tu untuk Raisa juga..hahahaha. Terima Kasih kepada babah atas tajaan semua barang-barang di bawah. :)




Masamnya anak dara ni...mood swing dok atas swing gitu..hahaha

6 comments:

Effyliani's Life said...

cantik rambut baru hadif. kak intan org geram tengok peha anak dara kak intan tu. :D

nn said...

Ya Allah... peha anak dara nih.. yummyummyummy... tau...

Intanaziela said...

suei: rambut tu dia request bila abis skul holiday, konon tak mo kawan perasan dia..bak kata orang..the new me katanya..hahahaha

suei..nanti kak intan nak buat aqiqah raisa, 21 mei..nanti datang la, boleh jumpa raisa si peha besar..hahahah

nn: hahahah ye auntie...nanti mai jumpa raisa...tengok yummy ke idak yek.. hahahha

whiteroses said...

Intan , sungguh montok anak dara..

rosmona said...

hahahhaha..
peha raisa dh mcm peha auntie...meh kite lawan....

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

masyaallah peha raisha..montoknyer..geram jer tgk..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!