Tuesday, January 1, 2013

Selamat datang 2013

Sangat sibuk dengan persiapan Abang hadif masuk darjah 3 dan mama hutang banyak entry. Apapun kami tak meraikan tahun baru pun, bukan budaya dan kebiasaan hidup kami sekeluarga. Hanya duduk di rumah layan Adam dan Hawa lepas tu tidur. Hahaha

Sempena tahun baru ni kami spent quality time together dengan pergi beli barang-barang keperluan anak-anak. Stok untuk sebulan tapi rasanya yak sempat sampai sebulan. Rezeki anak-anak.

Balik dari beli barang anak-anak terus balut buku abang Hadif. Rutin biasa menjelang bermulanya sesi persekolahan.
Esok berakhirlah episod rehat mama ahhahaha

Selamat tahun baru. Semoga yang baik-baik sahaja mengiringi perjalanan hidup ditahun 2013 ini. Amin.





2 comments:

zulaikha megat said...

kami pun x pernah sambut tahun baru..bunyi mercun pun buat dek jer ...hehe

cinta polisas said...

baik smbut maal hijrah kan sebagai seorang mukmin..insya Allah

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!