Friday, August 1, 2008

Gambar kat majalah?

I received SMS from Norlie, mama Ridwana (skulmate Hadif) tanya dah tengok belum gambar Hadif dan Mama kat majalah PA & MA. Kelam Kabut cari majalah Pa&Ma bulan ni. Selalu aku memang beli, tapi lately ni dek busy beli majalah anjung seri dgn impiana, sampai lupa beli majah Pa&Ma tu. Mujur kat kedai Aci tu ada jual. Carik2...akhirnya jumpa lah... tadaaaa....





Idak ler glamer mana, tapi bak kata hubby...ada la jugak masuk majalah ..hihihi.. tak tau cam ne gambar kami lak dapat masuk..apakah ada konspirasi? wakakakka tak de maknenye ye adik2!

Actually artikel tu tentang Kids Gathering kat Lake Garden tempohari. Best sangat. Harus kami join lagi lepas ni..

ni pasal nak kena update hubby pasal progress reno kat umah kami tu. Yang, ni la gambar2 untuk hari ni yek..


insyaallah, by Sunday siap la dry kitchen kita tu.. :)

4 comments:

byezuera said...

hui..masuk majalah 2..glamer la along pas neh..huk2..haha..along,ble nk pindah umah baru??x sabo nk merasmikannye..haha..

sya said...

Ni mesti ada konspirasi dengan penerbit majalah ni.. hehe he

tipahvogue said...

wah!!! masuk majalah tuuuuuuuuuu..nak kena mintak otograp nih! ahaksssssss

Intanaziela said...

byezuera: tak siap lagi la rumah along...nanti dah siap harus la dipanggil cik bye...

kak sya: konspirasi dalam mimpi ada lah..ahaks...

tipahvouge: mana aci tipa je fofuler...nak lar jugak fofuler..kekekek

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!