Tuesday, August 5, 2008

Omong2 Kosong saja...

Baru je lepas call hubby kat offshore. Suh dia padam gambar "comel" ku yang dia published. Mula2 dia refused jugak nak take out that picture, tapi pas tu aku ugut nak published gambar dia yang ada dalam simpanan aku. Ha, immediately dia kuarkan. Berair mata aku gelak. Tak baik tau yang buat gitu...malu la saya.. hahahahah

Aku tau, hubby tetap kata aku ni comey..dah bini dia kan, sape tak sayang bini. Eh, ada ke orang tak sayang bini meh?

Hari ni ingat nak pi cari outfit utk Hadif punya Camp-Out this coming Saturday kat Putrajaya. Excited la mamat tu beraktiviti nanti. Siap ada grouping la, ... so..Putrajaya...tunggu... sesiapa yang ada kat area putrajaya tu boleh la kita jumpa nanti..kot2 ada yang nak belanja kat Alamanda pun boleh.. (sila baca ibu hannah..kakakakakka)

till then, babai

4 comments:

rosmona said...

awai2 lagi ibu hanna dah baca..
ngeh3...mengikut adat warga2 putrajaya, sesapa yg dtg kesini yg WAJIB open table utk tuan umah...(di bawah peraturan 11(2) akta tetamu2 putrajaya). sekian , terima kasih, saya yang menurut perintah.berkhidmat untuk negara
:p

tipahvogue said...

aci main ugut2 meh? hahahaha...sib baik la ugutan tu menjadik, kan?

Intanaziela said...

rosmona: takat open table no hal punya...free ke? moh la jumpa..

tipah: ye la, maunya tak ugut, dia sakat kita..kita sakat la dia balik...kuikuikui

Intanaziela said...

jadik jangan tak jadik

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!