Saturday, August 30, 2008

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan

Semalam masa kat opis babah call. Rupanya Hadif nak wish selamat hari merdeka dekat mama. Babah kata dari atas moto dah bising nak call mama. Pas tu dia request nak nyanyi lagi merdeka, so babah dia bukak la youtube, pas tu dia menyanyi dgn penuh perasaan. Aku gelak sampai tekan perut.


video

4 comments:

Kak Lady said...

Hahahah...bersemangan patriotik rupanya Hadif ni...heheheh

Salam Merdeka dari akak dan SELAMAT BERPUASA dari akak buat intanaziela sekeluarga...semoga segala amalan kita di bulan mulia ini diberkati ALLAH

Intanaziela said...

kak lady: sungguh patrotik sampai mama dia tak tahan...

Selamat berpuasa kak lady..semoga ramadhan kali ini dapat kita sempurnakan dgn sebaik2nya

sya said...

Salam Ramadhan untuk Intan sekeluarga

Intanaziela said...

kak sya: selamat menunaikan ibadah puasa kak sya..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!