Monday, August 4, 2008

Penat sangat

Hari ni pi kelas macam biasa. Pagi attend class psychology. Interesting but remeh. Kena buat research tu yang acik lomah ni haaa. Habis kelas sempat pi library dgn kak chik, cari bahan untuk first draft report. Sementara tunggu kelas petang aku balik la umah jap. Nak rehat kononnya. Tidokan Hadif, dengan aku2 sekali tertido. Nasiblah abah tolong kejut. Kalau tak, pi kelas dalam mimpi la ahkak...hehehehe

Sempat jenguk Ah Chai buat kerja. Table top dah siap pasang. Katanya esok mula buat kerja kat luar. Cepatlah siap...tak larat nak menunggu. I have to upload the pics to up dates hubby. So far so good la Si Ah Chai ni buat keje. Tapi yang tak bestnya, masa aku nak balik tu dia dah mintak duit lagi. Ngada2 sungguh. Tapi macam mana pun dia tetap kena tunggu juga, sebab big boss hanya boleh sign cheque Khamis ni. Padan muka ko Ah Chai ooiii.

Malam pulak pi uruskan penghantaran peti ais ke rumah yang kami sewakan. Lemak betul la budak2 ni kan..demand nak peti ais pulak. Nasiblah dia dapat tuan tanah gedaung cam aku nih. wakakakakka. So ni barulah nak meluruskan badan. Teringat pulak kat blog kesayangan, tu yang update dulu sebelum tido.

Esok tak rushing sangat since hadif dapat cuti dari cikgu beso dia. Dia batuk dan selsema. Kang takut bawak virus pulak kat kawan2 dia. So esok dia coooti. Ni pun dia belum tido lagi. Bila aku bising dia jawab gini "ala maaa..esokan coooti..." sukah hati ajek kan???

6 comments:

sya said...

Yang bulat cam mangkuk tu singki kan? cantik

Intanaziela said...

kak sya: ahah..sinki buat basuh2 tangan hek... cantik ke? tima kasih.. :P

mc ta said...

mmm..cantik sungguh sinki tuh. Buat basuh tgn je? basuh kain, tak leh ke?? keh..keh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam, mangkuk singki tu cantik giler

rosmona said...

agak2 sink tu muat tak hanna nk swimming ;p

Intanaziela said...

mc ta: basuh kain? wakakakkaka

crazy beautiful88: cantik ke? biasa2 je la dik..

rosmona: hanna nak swimming? tak muat kot montot hanna yang comel tu..kekekkeke

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!