Wednesday, January 14, 2009

Age is just a number

Happy 30th birthday to me. Age is just a number? Hubby said that. Dah masuk early 30 rupanya aku. Kejap je masa berlalu. Alhamdulillah, diberi peluang utk terus hidup. Dan sangat2 bersyukur di atas pemberian Allah pada diri ini. Ada hubby yang penyayang, bertanggungjawab, ada anak yang keletelah macam hadif, dan alhamdulillah, impian nak duduk umah sendiri dah tercapai. Thanks, yang sebab hadiahkah saya umah yang sangat best ini. Terima kasih atas kasih sayang. Itu yang paling penting.


with the most handsome guys in my life

Hadif dah tido. sementara menanti detik 12 tgh malam, aku bakar puding roti. celebrate birthday bakar puding roti sorang2..hiks. Ape ke halnya yek? tak de apanye...saje je. Mula ingat nak bakar kek, tapi rasa malas, tu yang tukar menu pada puding roti. Not bad for the first time. Aku penah makan puding roti ni kat deli france. Bapak ler mahal. Kaedahnya akak suka sangat makan puding roti ni. Google resepi kat internet, try buat. Jadik. (orang lain sure gelak, benda simple ye dak? tapi tak kisah ler, janji aku suka...)


lepas tu, potong, curah krim kastard. Makan sorang2. Jadiklah..happy birthday to me..kihkihkih

To babah; thanks for the wish and thanks for everything. Untuk kengkawan yang ingat birthday intan, thank you so much. sms bertubi2 masuk ... masih ada rupanya yang mengingati birthday intan...thank you so much.

oklah, nak mintak diri, nak tido dulu. Esok keje half day aje. Petang nak pi celebrate birthday dengan Hadif. Nak tengok wayang, and wanna do a retail therapy for my self. Yee haaa :P

14 comments:

farah amoi said...

happy birthday intan!
xpe...muda lagi !

wah...siap wat puding utk birthday sediri lagiiii...

nanti wat posting pasal retail teraphy bersama hadif lak yea...


p/s
farah tua 3minggu je dr intan
tp d sbb kan tahun lelain
dah jd tua setahun!

Puan Suhana said...

hepi besday Intan!!! sedapkan puding roti...x kisah la apa pun..yg penting kita suka mkn...

byezuera said...

hepi bezday 2 u..hepy bezday 2 u..hepy bezday 2 along..hepy bezday 2 u..smoge pjg umo n di murahkan rezki..hope cpt2 dpt baby lg..aminn..

Intanaziela said...

farah: hiks..malu ler. dah tua..dah masuk 30-an kata hubby wakakakkaa.

marah lahir ujung tahun...cepat masuk skolah dolu2 kan..hiks..

sue: tima kasih...datang la umah..nanti intan saji puding roti..hihihi

byezura: tima tacih..tima tacih cik bai...present mana? hahahhaha

HasneY said...

HI Intan, Happy Besday, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, punyai anak ramai yang soleh solehah.

Waa siap wt puding for own besday erk...it's ok janji kiter bahagia walaupun tidak disamping orang tersayang. Has pun baru2 jerk berjinak2 wat Moist Cake bebaru ni, so ingat hubby nak balik this Friday, leh lah wat lagi, nak celebrate besday dia yang tawon lepas tu..waaa..dgr tawon lepas mcm dah lama kan?..padahal bulan 12 hr tu...he..he..Moga-moga kita akan sama2 mengecapi kebahgiaan masing2 walau dimana berada...

Intanaziela said...

hasney: tima kasih...amin..amin...

ginilah nasib kita ek? celebrate bday memang selalu tak dapat sama2..tapi tak jadi hal, sebab alah bisa tegal biasa...

rosmona said...

happy besday kak... org doakan yg baik2 la sumenyer...

p/s : org cam teringin je tgk puding roti tuh..nk sket buleh?? ;)

Ana said...

hepi bday intan..semoga panjang umur n bertambah rezeki..
aikk ana pun suka makan puding roti..tapi buat x pnh jadikk..apa kata yg intan buat tue hntr kt umah ana sikit..hahaha..
x malu..

Effyliani's Life said...

eppy birthday kak intan ... wish u all da best in every thing ... kak intan & liza share the same birth date kan? neway zhu nie shengri kuaile again ...

Intanaziela said...

Rosmona: tima kasih atas doa..amin.
p/s: kalau teringin nak rasa puding roti, datang la umah...

anna: thanks for the wish..next time kalau intan buat, intan hantar kat umah anna yek.. :P

suei: tima kasih adik...kak intan dgn liza share d.o.b ...

mc ta said...

epi bday mama hadif!
mmm..dah 30 tahun..muda lagih dari kta yg baru masuk 23 nih..:-)
puding roti ..I like..
nanti nak google resepi gak ahh..

aNIe said...

Selamat Hari Jadi buat intanaziela...semoga sentiasa bahagia bersama keluarga ..dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...ameen

mama apih said...

Selamat menjadi 30an...Moga ALLAH merahmati selalu..Dah 12 tahun kita kawan...Moga persahabatan terus berkekalan..

Intanaziela said...

Mc ta: tima kasih...tima kasih..

kak anie: terima kasih kak anie diatas ucapan dan doa..

mama apih: thanks ayu...dah 12 tahun kita kawan? amin..biar sampai ke tua bangka yek...hihihi

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!