Thursday, January 1, 2009

From Langkawi with Love

here I am..still alive and kicking. Sakan sungguh aku utk trip ke Langkawi kali ni. Nanti up date kemudian la apa hasil2 rampasan yang aku beli kat sini. Ni bersiaran terus menerus dari Langkawi International Airport. Tengah tunggu nak naik flight. Last flight u all..hiks.

Tak banyak tempat melawat yang kami pergi sebab agenda utama nak shopping. Dulu nak beli2 barang hubby kata tak de tempat nak letak, so sekarang dah pindah umah sendiri, dapat la aku beli sikit2 apa yang aku hajati. Tak de la beli yang luar biasa pun, barang2 umah aje pun. Coklat pun hubby yang beli.

Sementara aku, mak dan opah bershopping kat pekan kuah, hubby, abah and hadif gi tengok ikan kat Under waterworld (eh nanti aku check balik la, tak ingat nama tempat tu...). Pas tu hantar diorang balik ke apartment, kami orang2 pompuan ni sambung lagi ke Idaman suri pulak. Gila wei tengok barang, walhal aku bukannya jenih minat pinggan mangkuk pun. Lepas ni lambat lagi la ke Langkawi. (iye la nih..jgn2 ujung tahun ni mai lagi...yeehaaa)

Oklah, till then, will up date later..esok keje la pulak..nyesal tak sambung coti...huuuhuu.

update



muka happy dah sampai airport


antara yang dapat dirampas..hihihi..

11 comments:

mc ta said...

wahhh..
nasib baik pegi ngan k/terbang..kalau naik feri mau senget feri sebab byk sgt harta rampasan.
tapi kalau pi langkawi nih..tgk sudu pun berkenan..belum cakap benda 2 lain lagi kan?? he.he..

Intanaziela said...

Mc Ta: pegi naik k/terbang pun harta rampasannya dah banyakkkk...semua nak dibeli hihihi

sya said...

jangan angkut pulau tu dah lah..

farah amoi said...

intan
lama x lawat blog intan
aiseyyy
camne kawe leh ter-cicir intan nye link nih!?
sejak tinggal umah lama
ramai ilang link kengkawan!

so, intan tukar link me yg baru yea

Intanaziela said...

kak sya: kalau leh angkut nak je angkut..tak yah gi sana dah...

farah: ok..nanti intan tukar okeh..tapi intan dah hafal dah link farah yang baru..hihihi

nn said...

salam..
banyaknya borong....
huhuhu..xdan nak jumpa intan..
intan duk hotel mane?

Intanaziela said...

nn: tu la, intan pun bz layan mak dgn opah shopping kain batik..hihihi

kami dok kat apartment sri lagenda, kat pekan kuah. 4 bilik

Ana said...

amboi sakan bercuti n shopping ekk..patut ana lalu depan umah sunyi jekk..hehehe..skrg nie laa masa nk ngumpul barang..sumbat mana yg patut kt umah tue..ana pun teringin nk kumpul harta rampasan cam tue..hehehe..

Intanaziela said...

Ana: tak de la sakan sangat, beli sikit2 je..hubby pun layan kan aje kerenah bini dia ni..hihihi

rosmona said...

wah...mmg senget la flight kalo rampasannyer cenggini..

Intanaziela said...

rosmona: senget..jangan tak senget..kekekek

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!