Friday, January 23, 2009

My belated birthday pics...

time ni tengah cakap dgn hubby...wish birthday melalui phone

Hari tu, time citer pasal my bday, rosmona request gambar birthday girl potong cake. Hihihi.. here I am... jangan gelak ek..di usia 30-an ini, size amat la besar. Tapi tak leh la malu pada diri sendirikan, dah itu anugerah Allah beri kan... jauh disudut hati tu nak ler jadi kecik cam dolu2..tapi nak wat cam ne..kadar metabolisme ku yang rendah. Tak pe la, redha ok. Walaupun dah bermacam produk dah dicuba. Thank you to hubby sebab menerima fizikal isteri dia ni seadanya. Anyway, janji tak de penyakit okeh. :)



time ni hadif dah tak sabar nak makan kek...

4 comments:

aNIe said...

Intanziela...bila usia meningkat...semuanya bertambah...tak boleh nak kecik macam dulu2 lagik...tapi macam kata intan...as long as cik abang okay...dan kita sihat walafiat...alhamdulillah...

rosmona said...

sgt chumeel..spesis mcm kte akn org sentiasa pggil chumel.ada ke yg kurus2 2 dipanggil chumeel?xdak kan..so, happy 2 be u n me..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak gak kek cekelat.....


(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

HasneY said...

Happy Belated besday..sorry...I'm onleave..today br jerk msk opis..hik.hikss.gi cuti2 malaysia...hubby balik kejapp...

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!