Wednesday, January 7, 2009

Counting to be 5


This boy is counting days to be 5....

Ingat nak la buat majlis sikit utk my dear hadif. Tapi nampak gayanya tak tau lagi bila. Hubby dah naik offshore malam ni and will be back dua minggu lagi. Sah2 la dua minggu lagi baru boleh buat majlis, tapinya time tu pulak sangat suntuk sebab dah dekat CNY. Tak tau la ada celebration for hadif or not this year. Bukan nak buat besar2an pun, cuma suka2 kasi hadif happy.. tengoklah nanti..kalau celebrate dah lewat sebulan ke dua bulan ok ke? janji time tu tak clash dgn babah's work schedule and mama's calendar. Ahkak dah mula kelas balik. Tu yang dok fikir cam ne nak slot the event kat mana2 date nih...

Untuk mama dan hadif, may be bawak my boy gi tengok movie kot on his birthday. Pas tu soh dia pilih toy apa dia nak. :)

Hari ni pun sibuk tahap gaban. Dari pagi, sampai sekarang ni, masih tak berhenti2. Rasa penat, tu yang tulih blog dulu la. Tak tak tau nak buat yang mana satu. Kepala den poning ni haaa....

Till then, babai.

5 comments:

aNIe said...

Mesti hadif tak sabar nak tunggu hari jadi dia tu...

farah amoi said...

eiii
intannnn...kalau farah...harus buat
x kisah kecil..ke besar ke...
harus...
x kisah sambut beramai ke...
sambut ber-3 je kan...

hanya semata-mata nak kasi anak-anak happy
lambat cepat...x kisah
asal ade kenangan

aikk...terlebih plak aku
hehhee...
anak sorang je
mesti buat tuuuu

Puan Suhana said...

erkk sama la kebizian kite ni gamaknya.. tahap melampau dah ni.. tgk jap dah kol 12..ronda2 la blog kenkawan plak..hehehe rilek sket.. pening dah ngadap keja..

dah nak 5 thn hadif.. besar dah dia kan...makin bijak n ensem..

sya said...

Intan .. Bila bd Hadif. Arif will be 21 January ni..

Effyliani's Life said...

hehehe dah besar dh adif ... how times fly kan?? mama dia xnk itung hr juga ke? ermm if m not mistaken 5 more days to go right?? (hari nie xkira sekali) sama ngan si lizooooot ... kan kan???

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!