Monday, January 19, 2009

Acara Makan-makan

Kelas dari pagi sampai pukul 630 ptg. Giler kentang, kan? Penat sungguh otak rasanya. Balik umah, hubby ajak pi makan kat SR.


mama dgn babah punya...


hadif punyer


hubby makan nih


Hadif dan pilihannya...

Pas tu hubby selamba je order utk dia dgn hadif. Aku? hihii hubby lupa nak tanya kat aku nak makan apa...majuk la cam gini... :)


aku order ni. Hubby kata apa tau "pandai makan..." hihihi.

Tak tau nak order apa, tengok kat tepi meja tu gambar nih


tu yang aku order tu..hihihi orang belanja,kan..belasah jek..wakakakakka


sempat lagi tu....


Makan time...lapo ni..maklum ler bini pi kelas sehari suntuk..of course tak masak..hihihi


Hadif pun makan dgn penuh perasaan


Akhirnya...selamat...moh balik... :)

Balik umah layan hadif buat homework. Keluar gak la taring aku. Hadif jadi blur sebab dah ngantuk kot. Lepas tido kan dia aku layan AJL dgn hubby. Lawak aku nengok farah wahida time nak amik hadiah. Lebih dari komposer tu...eh aku pulak tak puas hati ek? bantai la ko farah wahida oii...

Oklah, good nite. nak tido. esok kije....

7 comments:

Mrs. Hasanif said...

amboi p mkn sana.. sedap x yg intan mkn? sy klu p mkn nasi goreng tomyam tu jek..sedappp tp pedas ya amat....berdesing telinga....

pssstt..sedih baca n3 intan melahirkan hadif.. siap nangis bagai ni ha..terharu ...insya-Allah hadif jd anak yg soleh...bijak pandai...+ ensem...

Intanaziela said...

Mrs. Hasanif: sue, yg intan makan tu sedap gak, boleh la...tu yang hubby cakap pandai makan tu..hihihi

sedih yek? tapi itulah realitinya..memang sedih.

sya said...

wah dah lama tak bercanda ngan SR

mc ta said...

sebut pasal SR, kita suka makan turmeric chicken dia..rasa cam ayam masak lemak kan??
tapi the best pasal SR is marble cheese cake..superb !

farah amoi said...

nampak cam best jugak

tp tu ler laki ku
kalau d ajak masuk sini
sure x mau nye

rosmona said...

wah...bulat2 pipi babah ngan hadif makan.. pipi mama je yg tak nampak bulat masa makan..pandai cover ekk..

Intanaziela said...

kak sya: intan pun dah lama baru la pergi balik ni..itu pun hubby belanja..hihihi

mc ta: turmeric chicken? belum pernah test lagi nih..harusss ku coba lepas ni ok..

farah amoi: naper hubby tak mo masuk SR? my hubby love their fish n chip..

rosmona: syyy...mama cover line..kekekekek

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!