Friday, December 21, 2012

Kesibukan itu membunuh ku

Hahaha tajuk kontroversi sungguhkan. Mana taknya pagi-pagi dengar radio lagu bunyi gini "matilah kau di dalam hatiku..." stress dengar lirik doakan orang mati tau hahaha.

Kenapa hujung tahun ni sibuk benar gayanya. Mana dengan company trip, mana dengan nak merge Admin masuk HR dan mana dengan assist boss untuk golf.... Sampai che Din cakap lepas ni abis laaa toilet problem pun u kena hahahahha. Bukan I yang kena ye che Din..Boss la yang kena.. Kak Shilla cakap lepas ni kalau nak tau kat mana beli pasu bunga murah tanyalah Azilaaaa. Waaaa tak baik tau Kak Shilla ni, bukan nanti kita sama-sama pening ke? Hahahah

Hari ni nak tepek muka sendiri yang kononnya busy hahahah. Hari ni boleh sengih sebab semalam dah puas lunyai sampai kat toilet pun orang cari boss panggil katanya. Semalam baru nak breakfast dah dapat call boss panggil walhal time tu dah dekat pukul 11 pagi!

Dah la semalam tidur tak sampai 2 jam dek kauthar bangun nak bergurau senda. Melampau tau adik ni dah la mama bermata panda ke pejabat. Nasib tak tumbang.  Agaknya melayan kesibukan sampai lupa yang diri ni mengantuk tahap dewa...patutlah malam tadi tidurnya nyenyak sekali. hahahaha



Closed-up muka ahkak yang kononnya busy keh keh keh


tadaaaa...tengok la meja ku yang penuh tu..lepas ni sila cari saya dalam timbunan kertas yek!


2 comments:

alialisa said...

propoaganza sangat hahaha

Intanaziela said...

Kolin: eei..propa ko kata...cer dok kat tempat kak intan..tak dapatnya nak pi lunch berlama2 mcm ko tau..hahahaha

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!