Wednesday, November 5, 2008

I poloooo

Kena tag dgn Ibu Hanna...memandangkan tag yang diberi tak memerlukan tenaga nak perah otak yang tengah berserabut ni, so I poloooo (cam dalam Sinar FM tuh..)

1. Sudah pukul berapa sekarang?
11.00 pagi

2. Apa mood sekarang?
mood cacamarba...

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
nak bercuti ke Cameron Highland atau pun mana2 tempat yang sejuk...

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
Nak hafal semua info utk final exam dgn tak payah baca buku...(boleh gitu? kekekek)

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
Nak tengok CSI yang dah banyak kali terlepas tengok nih...

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
Hubby kat umah, off duty. Hadif kat Genius Aulad...

7. Apakah waktu makan sekarang?
Belum waktu makan lagi...baru je breakfast

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
Hubby dan hadif, pas tu gelak2 sampai penat.

9. Dan Dia/Mereka sedang buat apa sekarang?
hubby tengah layan Digi Broadband dia kat umah tu... Hadif kat GA tengah practis utk konsert dia kat Dewan SUK 21 Nov nanti

10. Macam mana cuaca sekarang?
Mendung tak bererti ujan..

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa
Gi Mekah dgn hubby, hadif, bawak mak abah + Parents in law, pas tu nak buat deco umah panggil Eric Leong, pas tu bayar zakat dan selebihnya buat simpanan hari tua...heheheh tapi masalahnya ada ke orang nak bagi satu juta tunai nih?

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
Malu ler nak souvenir2 nih... tapi kalau nak bagi dialu2kan...so pada sesiapa yang gi bercuti, belikan magnet peti ais, boleh? wakakakakka tak malu sungguh.

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?
Biasa2 je, time patut gelak, gelak, time patut pening, pening...(fikir paper final tinggal beberapa hari je nak tiba nih...)


14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
11.05 pagi

15.Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
nak tag siapa ni? ha,..sesiapa yang nak buat...dipersilakan...

2 comments:

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..panjangnya tag ini... syokkan klu leh dok umah ngan anak n somi..syorgaaaaa

Intanaziela said...

sue@mamamaryam: betul tu..kalau la kita tak payah bekerja...alangkan indahnya..kekekek

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!