Thursday, November 27, 2008

Oh lala...

Oh, what a day! sangat sibuk okeh. Dari pagi menyiapkan finding utk audit, boss nak submit. Pas tu sibuk buat daily report. Tapi tak pe, esok dah Jumaat. Yahoo. hehehehhe. Malam ni nak pi tengok wayang. Layan Hadif. Hubby dah balik semalam.

On the way nak amik babah dia kat airport, this is my conversation with my boy;

Hadif: Mama, ni tempat babah work ke? (dia tengok lampu2 banyak..dia ingat petronas kat kerteh tu kot??)

Mama: bukan, ni nak pergi airport. Nak amik babah.

Hadif: ooo, babah pergi keje cari duitkan mama? nak bayar duit skul hadif

Mama: Ye, pandai pun. (dalam hati, fuyooo...cayalah hadif, sangat memahami kerja babah dia...kihkihkih)

This weekend we plan to:

1. Nk pi taman burung, taman rama2 dan sewaktu dgnnya.

2. Nk bawak hadif pi tengok teater kanak-kanak kat ASK.

Lama kami tak spend time gini. Selalu aku busy dgn kelas la...itu la..ini la.. Oh, bestnya. oh lala...

3 comments:

farah amoi said...

ooo...hubby keje petronas kerteh ker...
pasti lebat kan
hehhehe
patut ler slalu terbang ..ingat kan ke negara mana ler

best nye leh spend masa ngan hadif siap dah plan nak g tgk wayang & g taman² & tgk teater..
adoii..farah suka tau tgk teater
tp blum penah skali pon lagi berkesempatan

intan
ade tugasan menanti anda!
sila lawat blog saya yea

nn said...

wahwah..nak p jenjalan yek...
selamat berjalan2..
have fun...

Intanaziela said...

farah amoi: nanti intan buat ye tag farah tu...nak cari bahan dulu..kekekek

nn: tq..tq..heheheh

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!