Sunday, November 16, 2008

Just killing a time

Sesetengah orang punya hobi masing2. Ada yang suka bercucuk tanam, ada yang suka membaca, ada yang suka layan internet. Aku pun ada hobi jugak. Hobi ni boleh buat aku tenang aje. Suka..suka...ehhehehe

Aku suka kumpul fridge magnet. Kalau hubby kemana2...dia tak perlu risau nak belikan aku as sovernir. Aku cuma ndak fridge magnet. Kalau jumpa yang berkenan dihati, I don't mind to spend my money. Suka sangat. Ada juga pemberian dari kawan-kawan yang memahami kegilaan aku dgn fridge magnet nih. Kalau susah hati, aku akan tenung collections aku kat peti ais. Rasa puas sangat. Ada tak kawan2 yang nak tukar2 fridge magnet? or ada tak yang nak hadiahkan aku? amatlah dialu2 kan..kekekekeke

hehehe entry yang killing a time jek nih...




ni la dia collections yang amat aku sayangi. Ada banyak gak yang dah pecah dan ada sikit aku tinggal kat fridge umah mak.

5 comments:

aNIe said...

Intanazielah...akak minat kumpul fridgemagnets jugak....

besnya tengok frige Intan...besooooorrr....

farah amoi said...

adeiii lar..intan
saya ter-leave comment kat entry "bile berjauhan"
so...sila read kat situ yea

mc ta said...

ish..byk space lagih kat fridge tuh..boleh beli bbaaaannyyaaakkkk lagih :)

sya said...

Intan ari tu masa ke sana kak sya sempat gak menenguk koleksi tu..

Asmara said...

Intan As mmg byk collection masa kat europe dulu. balik mesia still kumpul lagi, tapi la ni.. anak dah besar habis dia buat main. sayang betul rasanya yg dah pecah2 tu...

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!