Wednesday, March 4, 2009

Entry tak de cerita

Kesibukan yang melanda. Mana nak siapkan assignment yang date due nya sudah hampir, dgn keje kat opisnya yang melimpah ruah.. (aiyook?) dan keje umah yang pending; iaitu, lipat kain. Dah macam bukit putus roman eh. kakakakka

Malam ni hubby balik ke offshore. Tinggallah kami dua beranak nih. Hari Isnin ni cuti pulak. Since babah tak de, so aku decide nak dok umah,siapkan assignment, pas tu bawak hadif ronda2 kat taman permainan kat area umah jek. hihihi.

Oklah, tak de citer menarik nak diceritakan. Tapi tangan ni gatal je nak menulis blog. till then, babai...

3 comments:

Mrs. Hasanif said...

hehehe gian ye.. harap semuanya akan settle.. intan..anda telah di tag!!! klu free bila2 buat lah ye.. :)

Intanaziela said...

sue: tag? hihihi ok ..ada la bahan nak up date blog..hihihi

Mrs. Hasanif said...

intan..ada tag baru..sila buat!! ke dah buat gak yg ni???

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!