Wednesday, June 24, 2009

Jom Jalan-jalan?

I love Terengganu...kalau ada peluang ikut hubby pi couse..sure nak mengekor je..hiks.. kalau la tak keje, alangkah bestnya...ikut je mana hubby pi...hahhahaha boleh?


So ni ada gambar2 lain masa gi bercuti ke terengganu.. letih tak ilang lagi la..rasa sengal je badan ni..masa berjalan tak ingat sengal badan yek? hahahhaha.




Note:
to kak ain: dah lama katanya tak pi terengganu..so lepas ni boleh la letak dalam wishlist ok.. :P
to Emily: kenapa I tak boleh comment kat blog u...tak aci.....

4 comments:

Anonymous said...

hai intan,
Apo khabar, sy khabar baik saje di sini.
Mcm mane intan blh geledah sampoi dpt my blog, hehehe? Ini mesti keja google search "Q-Dees Kota Kemuning" la nie..

x pindah lg ke BerjayaPark, mungkin dlm bulan awal Aug nanti.

Wah bestnye dpt bercuti kat Terengganu, bawakkan emily cenderahati yg penyu tu coz penyu tu t'sangat cute la, blh!? Ala, juz joking only ok?

1st versi Transformer-BumberBee dr Petronas akan bermula pd keesokan hari iaitu 26/06/09. So dptkan 1 utk Si Hadif tue!

Keep in touch, luv luv luv u...Muakkkk

Add me in facebook@ emilycmlooi78@yahoo.com. C u there soon.

Intanaziela said...

Emily...my hubby yang habaq mai u ada blog..hahahhah tapi bila nak komen tak boleh..kenapa yek?

nanti kalau dah pindah berjaya park, jangan lupa datang rumah intan tau..leh la kita sembang panjang2...

Transformer-bumberbee tu hadif dah ada...beli kat petronas bentong time pi bercuti hari tu...malam tadi baru babah dia kasi kat dia...apa lagi..tido dgn bumberbee la.. :P

ok...nanit i add u kat fb ok.. :P

keep in touch.. :P

rosmona said...

welcome to terengganu...
senyum sokmolah..

Nurain said...

memang lama tak ke t'ganu... tgklah kalau ada rezeki lebih hujung tahun nanti...

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!