Monday, June 8, 2009

Mari kita membina pasukan...

Long lost world. Hahahaha. Sebenarnya dua tiga hari sebelum ke Teambuilding di Awana Genting tu aku demam. Sakit segala sendi. Dah la time tu hubby kat offshore. Kesian tengok hadif kena pandai2 bawak diri. Mujur dia dah besar, dah boleh urus diri sendiri. Aku tido dulu, dia la yang switch off tv, lampu tido... saaaayang Hadif.


So far, Awana tang bilik dia memang best la. Tapi tang food dia...auch...memang aku tak boleh pergi. Macam manalah hotel glamer cam gitu tapi service of food dia out. Aku memang bukan jenis orang yang cerewet tentang makan, tapi kali ni aku jadi tak de selera la pulak. Or may be sebab aku demam kot? tekak jadi tak sedap?



Macam2 kisah, dan macam2 telatah manusia. Ye la, 35 kepala berjumpa dan bergabung menjadi satu kumpulan. Yang kelakar ada, yang mengada pun ada. Pendek kata, macam2 ada. Jadi, biarlah aku simpulkan, kenang aje yang seronok2 utk dikenang. Yang mana memboringkan tu, buang dan abaikan saja. :P

Ada lagi gambar yang belum diupload. nanti2 ye...curi2 masa update blog ni...:P

to be continued...

2 comments:

rosmona said...

best plak g kusus... dah lame tak g kusus..hamboi2... sambil kusus bergambo sakan nampak..

Intanaziela said...

rosmona: hahahah tak tau kenapa kami sumer diserang sawan kamera cam ros selalu cakap tu..hihihi

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!