Monday, June 29, 2009

Selingan

Ketika kita tidur malam nanti, belum tentu kita akan bangun esok pagi. Ketika kita baring, belum tentu kita mampu bangkit dan menikmati keindahan sinaran mentari.
-Dr. Ary Ginanjar Agustian-

Rasa macam memanggil2 nak attend ESQ Training. Mungkin bersama2 hubby. Yang...moh kita attend nak? :P

4 comments:

nn said...

salam..
best tau...
nn dah pegi...
bukan pergi sendiri..hehehe
opis anto...kalo g sendiri..
erkk...enggak mampu di situ...
lagu tema dia pun best...

sya said...

Laa sian Hadif..

Intanaziela said...

nn...tu yang buat hati meronta2 gitu... :P insyaallah ada rezeki nak jugak ...tapi company kami enggak menaja...lalu bagaimana?

kak sya: tu la...kita kesian kat dia..tapi dia cool aje kak sya... :P

GENERATE DUIT HALAL said...

Salam. Koi sedara your hubby or rather first cousin. Salam kat dia. jaksalim

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!