Wednesday, October 21, 2009

Hey Jude

Hey Jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better.
Remember to let her into your heart,
Then you can start to make it better.

Hey Jude, don't be afraid.
You were made to go out and get her.
The minute you let her under your skin,
Then you begin to make it better.

And anytime you feel the pain,
hey Jude, refrain,
Don't carry the world upon your shoulders.
For well you know that it's a fool who plays it cool
by making his world a little colder.

Hey Jude, don't let me down.
You have found her, now go and get her.
Remember to let her into your heart,
Then you can start to make it better.

So let it out and let it in, hey Jude, begin,
You're waiting for someone to perform with.
And don't you know that it's just you, hey Jude, you'll do,
The movement you need is on your shoulder.

Hey Jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better.
Remember to let her under your skin,
Then you'll begin to make it
Better better better better better better, oh.

Na Na Na Na Na Na, Na Na Na, hey Jude...

p/s: saya sangatlah slow bab lagu-lagu. Saya juga sangat payah nak suka satu-satu lagu. Hanya lagu yang kena dgn tekat saya (ceh, mcm makanan pulak) yang boleh saya dengar, dan...sebenarnya saya ni out dated punya orang...hahahah. Tetapi, saya sangat suka mendengar lagu2 lama yang sedap didengar oleh telinga saya... this is the song yang saya sangatttt suka. Mungkin sampai bila-bila. :)

Tadi saya call hubby. Line telefon dah ok. yay! tapi tak dapat cakap panjang-panjang sebab saya sibuk. Macam la sibuk sangat. Eh, tak la sibuk sangat, tapi hari ni saya kena stand by kat Ofis MD. Tapi saya tergelak bila hubby cakap "eleh..jauh-jauh baru la nak rindu..." hihihi saya gelak tak ingat. Ye la, kalau dekat-dekat tu, mula la nak berlaga angin jek..kakakakka. Cepat la bulan 11..lepas tu bulan 12. Saya nak cuti. Release tension. hahahaha.

Gambar yang tiada kena mengena dengan lagu... ini nyawa saya...keluarga saya.

Tak de siapa ke nak hadiahkan saya CD The Beatles? Yang? Please..... hahahhaah.

3 comments:

mc ta said...

mmmm..dah lama tak dengar lagu nih. Teringat zaman blaja kat MRSM dulu..syok nya kalau boleh turn back time.tapi zaman tuh..tak de duit..tak best lak..keh.keh..keh..

shi3la said...

salam kenal kak..

muker anak akak sekali pandang macam hazid laa..hiks comey

kiter xchange link ocay..

Intanaziela said...

shiela: salam kenal jugak, terima kasih sudi singgah blog akak nih... mcm muka hazid mana? hahahah

ok nanti akak linkkan blog shilla ke blog akak ni yek..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!