Thursday, October 1, 2009

Jom raya?

Banyak juga dapat sms, email dan pertanyaan dari kawan-kawan..tak buat open house ke tahun ini. Hubby kata tahun ni tak buat, insyaallah tahun depan buat pasal dah tak sempat pun, insyaallah tahun depan hubby saya cuti panjang kot di hari raya...hihihihi. Jadinya confirm la saya tak buat rumah terbuka tahun ni, tetapi..pintu rumah saya sentiasa terbuka menerima kunjungan kawan-kawan ye... DAN, insyaallah hari Ahad ni saya nak masak-masak sikit, jadi kalau nak datang tu...silakanlah..tak de la makan biskut raya sahaja..., tapi menunya yang simple2 saje la ye...saya tak pandai masak u all...hahhahaha.

Dan, mulanya dah plan baikkk dgn hubby nak masak2 dan nak ajak kawan2 saya dan kawan2 dia..tapi malam semalam hubby bagitau dia kena attend kursus di Kerteh Ahad dan Isnin. Tapi dia suh carry on plan masak dan makan itu....jadi, kalau tak kemana2...sila la datang yek.. :)


18 comments:

Emily Ignatius Looi said...

masak menu apa?
terliur dibuat..hahaha

Intanaziela said...

emily: haa..u belum datang raya umah I...menu bias2 je..nasik impit, kuah kacang, meehon goreng atau meehon sup..puding roti..yang lain2 belum fikir lagi..hahahah

Emily Ignatius Looi said...

ada redang ayam x?

Emily Ignatius Looi said...

pandainye intan tahu masak byk menu tp maintain low profile saje, itulah yg disukai ramai..

Intanaziela said...

rendang ayam? ayoo..tak sempat kot pasal sabtu tu penuh xtvt..tapi kalau sempat intan cuba yek..

mana pandai masak..hentam saje la...

HasneY said...

intan..leh dtg ker nih?..he..he..wat soklan bodoo plak erk....InsyaAllah kalau kelapangan...

shafahanz-iman said...

I nak datang.. tapi segan.. boleh ke? asik baca blog aje.. tp tuannya tak kenal pun..

Intanaziela said...

hasney..mestilah boleh datang....datang..intan tunggu..

Intanaziela said...

shafahanz-Iman: eh..mai la datang..boleh la kita kenal2...datang ye..intan tunggu...

shafahanz-iman said...

yeay!!.. I ajak Anna boleh (setaman dengan you).. sunday ni kan..

rosmona said...

terima kasih atas jemputan... kami cuba memenuhi ruang2 jemputan yg ade.. ahad ni ramai bebeno yg memanggilnyer..

Anonymous said...

jauhlah rumah intan..kalau boleh nak juga maz kerumah intan....maz

Intanaziela said...

shafanaz-iman: datangler ajak my jiran tu...

maz: kalau sampai shah alam call ler..singgah umah ye..

Maz said...

INSYAALLAH, hari lain pun boleh dtg juga ker..manalah tau nak singgah ke shah alam, bila balik ke kampung nanti..

Intanaziela said...

maz...sila kan...bila2 masa...

shafahanz-iman said...

Intan... minta maaf sesangat. Tak dapat join ur open house. Saturday ada job, then malam tu husband ajak balik Ulu Yam. Sunday stuck di Rawang... jammed teramat. tak dapat nak ke mana2. Ni baru sampai rumah.. kemas baju sekolah anak. Lain kali ye.. InsyaAllah.. memang teringin sangat nak kenal ngan Intan. Sbb I pun dulu dari Manjung, cuma course je yang berbeza...

Intanaziela said...

shafahanz-iman: tak pe, paham...tak payah tunggu open house ler..next time kalau tergerak nak datang PM intan yek..

shafahanz-iman said...

Thank you Intan...really appreciate that.. tak sabar nak tambah kawan nih..

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!