Thursday, October 8, 2009

Konsert Q-Dees Kota Kemuning

Sila Klik Konsert Q-Dees

Masa nak hantar Hadif ke sekolah, saya sempat berjanji..kalau dia buat yang terbaik, saya akan beri hadiah. Tengok la betapa bersemangatnya dia...lepas je habis konsert tanya saya "did I performed well?" Macam biasa, masa tengok anak di atas pentas, air mata saya mula la bergenang2...sah la saya ni jiwa halus..hahahha. Tapi muka Hadif ada sedikit monyok, mana taknya..dia dah kena pi skul dari tengahari, persembahan dia pukul 4 lebih. Saya mengomel gak dekat hubby, mesti anak tu lapar, dahaga..mengantuk. Ye la, biasa time macam tu time dia tidur.

Apa pun, tahniah pada guru-guru yang berjaya melatih anak-anak kecil ini. Bukan senang nak melatih meraka mengikut rentak lagu...banyak lagi sebenarnya acara yang hadif masuk. Tapi ini antaranyalah. Gambar masa konsert nanti lah dulu ye, tak sempat nak belek2 pun..

Sampai jumpa lagi...daaa

3 comments:

Ana said...

halus betul tue intan..anak buat persembahan pun intan leh bergenang air mata..hehehe..(cakap org pulak..tgk laa bila auni dah sklh nanti kann..camne lakk rupa umi dia nie nanti..) hehehe

ira amira said...

nak tgok gamba hadif long...

Intanaziela said...

Ana: hihihi intan memang mulut bising..tapi hati tak menyampai...memang cepat rasa sedih..tapi tak de la over sensitif.. tunggu la bila auni dah sekolah..baru ana tau mcm mana perasaan itu..hahahah

Ira: nanti la, malam ni kalau sempat along upload ler...tengok video dulu ler...

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!