Thursday, February 26, 2009

Entry pagi Khamis

Bersiaran dari MD's office. Aku kena dok sini pasai PA dia coti. Walaupun bukan first time, tapi tetap kecut perut. Senak je perut hihihi.

Pagi ni hantar hadif ke sekolah, dan macam biasalah, sampai ngam2 kol 8.30 pagi kat opis. Pas tu nak kena settle keje kat tempat aku, baru pi office MD. Dan sehingga entry ini ditulis, masih belum breakfast, waduh, lapar sekali. Jap lagi nak turun cafe kejap ler, lapo. hihihi ngelat.

oklah, till then, babai

2 comments:

rosmona said...

wah..bkn selalu nk jadi PA..kalo kecut perot tak best kak..kalo kite yg kecut kan best..

Intanaziela said...

rosmona: sebenarnya hari2 jadi PA, tapi jadi PA kepada MD tersangatlah menakutkan..hihi

betul la tu, kalau kita yang kecut adalah sangat best...hihih

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!