Monday, February 2, 2009

ber 'hibernate" kah aku?

Lama tak update blog. Banyak cerita nk dicerita, tapi tak tercerita. CNY hari tu balik kampung. Demam..sampai sekarang tak berapa nak sihat badan ni. Last week MC hammer. Hadif baru start gi skul setelah cuti panjang. Buat masa sekarang, tengah berdoa, segala urusan dipermudahkan Allah. Amin. Urusan apa? adalah. Tak boleh diceritakan buat masa ini. Tapi, bak kata hubby, kalau everything goes smooth as we plan, it will be our anniversary gift. teeheee... :P

soksek: kalau Allah kata rezeki tu milik kita, insyaallah usaha itu akan dipermudahkan.

6 comments:

farah amoi said...

ehem...ehem...hadif nak dpt adik
yeahhh..yeahhh
wahhh cofiden je aku ni

hehhehe
ape tuh intan
byk nye surprise...
maklum le..tahun baru...usia baru bertambah...baru lepas weds anniversary lagi

hihiiii
ape pon...
farah tumpang sonot le
biar pon xtau pa pe

hihiiiii

HasneY said...

Hmm...hasney pun mcm dah tau jerk nih..he..he..waaa this is surprise..InsyaAllah, semoga ianya menjadi kenyataan n we both can celebrate together with a new person in our life....

Mrs. Hasanif said...

insya-allah moga segalanya dipermudahkan.. :) harap2 km pun akan diberikan rezeki itu.... :)

Intanaziela said...

farah, hasney dan sue: yang ni tunggu memang memang bakal ahli baru keluarga kami..tapi bukanlah adik hadif atau yang sewaktu dgnnya..hihihi suspen ek?

Ana said...

lama giler tunggu entry intan..bz ekk..

Intanaziela said...

ana: iye ana, busy plum tak sihat. tu yang lama tak de entry tu..hihihi

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!