Monday, May 18, 2009

Mother's Day Present

Balik dari keje petang tadi dok dengar celoteh hadif pi tengok movie dgn babah dia. Enjoy dua beranak ni outing together. Jeles..jeles...jeles.. aku sampai je terus prepare air teh, nak minum petang, sekali babah hadif pakaikan aku blind fold bagai...pas tu dua beranak tu cakap suprise....sambil bagi kotak handphone baru. Aku sampai speechless ko.



Hubby cakap hadiah utk mother's day. Hadiah hari ibu, hari isnin..hari segala hari. hahahaha. Tapi serius aku terharu. Nak tau sebab apa? Memang la aku ada ura2 nak beli tipon baru sebab N70 aku hari tu berenang dalam baldi, tapi bila aku nak beli je hati jadi berbelah bagi. Sebab aku ada hp lain yg masih aku boleh guna. Tadi baru kak shilla bebel2 kat aku suh beli tipon baru since sometimes bila diorang call aku, diorang tak dengar suara aku. Tapi pada aku, telefon utk aku jawab call, buat call dan type sms. Jadi aku tak la kisah sgt kalau pakai tipon basic sekali pun. Sebelum ni hubby dok suruh aku pi beli tipon yang aku nak, dia bayar ler kan, tapi aku tak nak. Last2 dia beli jugak tipon utk aku. Dia kata senang nak update blog time pi vacation nanti. Terharu...thanks yang...memang tak tau nak kata apa.

Thanks for the gift. Really appreciate it. Sohihlah aku terkial2 mula2 nak pakai hp ni...hahahaa

11 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

aduss syoknya.... jgn lupa hapdet masa p bcuti nanti...

mama apih said...

yea!yea! dapat hp baru...hehe...

Intanaziela said...

Mrs. Hasanif: kalau ada wifi sue...kalau tak de cam no nak up date..kekekekke

mama apih: babah hadif dgn hadif buat kezutan...hiks.

Nurain said...

beshnye... dpt henpon...happy mother's day everyone..

rosmona said...

uih... hapdet jgn tak hapdet.. pastu jgn lupe activekan sekali 3g ye.. leh la tgk org tu pi citi kt mane..

Intanaziela said...

rosmona: kalau sempat nak up date bagai...hahahah

Intanaziela said...

kak ain: alhamdulillah, hubby bg prezen mother's day... tipon azila yang ada dah berenang dalam air, yg sedia ad dah nazak..hiks

shafahanz-iman said...

Wah... bestnya... uols ni canggih2 belaka la gadget... I gak la pakai handphone yang dah season ni.. huhuhu

Intanaziela said...

shafahanz-iman: alhamdulillah, rezeki hubby nak kasi...i ni jenis simple je..janji tipon boleh buat call, terima call dan hantar sms dah ok dah.. hihihi

Ana said...

wahh intan..best giler dapat hp baru..surprised lakk tue..terharunyaaa..

Intanaziela said...

ana: alhamdulillah, hubby buat suprise. dia memang gitu, biar dia tak de, janji bini dia ni ada...usahkan ana yg baca ni terharu, intan siap meleleh2 air mata lagi tu..hihihi

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!