Wednesday, May 20, 2009

Typing Speed

jumpa xtvt ini semasa membaca blog Azura, kakak ipar ana. Lama tak mengasah skill typing. Dulu masa kat Uitm salah satu dari subject wajib nih. Mula2 belajar menaip menggunakan teknik yang betul, aduh..gile kentang susah. Sampai Puan Ramnah ketuk jari aku dgn ruler. hahahah. Ye la, aku ni memang tak berseni, cam manalah boleh amik course secretary pulak. hahahha. Tapi, belakang parang kalau diasah pun boleh tajam, kan. Practise make perfect gitu.


62 perkataan

Speed test

whoha...tanpa buat salah okeh. Tapi memang la dah karat skill aku, dulu rasanya lagi laju kot... kengkawan, meh la sama2 kita tengok berapa speed typing kita..kehkehkeh

So, nak suruh la beberapa kaum ibu dan kaum anak dara yang dikasih utk buat yek..

1. Suei

2. Asmara

3. Rosmona

4. Kak Ain

5. Mama Apih (hahahahha buat tau..)

Dan, sesiapa yang nak buat...sila..sila....

7 comments:

iman said...

azila kalah 2 matele. alia dapat 64wpm

Intanaziela said...

alia: hahahha azila dah slow menaip..hahaha dulu kan..pegi sampai 84wpm tau...typing A+ kakakakkaka

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

yana kalo taip kat komputer laju..kalo laptop nih selow skit..:)

CT NORAMIZA said...

hai, salam kenal, pa gak ka? kat mana?

Intanaziela said...

ct noramiza: salam kenal...kat gas malaysia... :P

Ana said...

dahsyat cepatnyaa intan taip..patut laa jadik secretary ekk..hehehe

Asmara said...

Intan!! malu nak beritau dpt berapa la.. haha.. lama giler tak menaip laju2 ni sejak dok umah nih. kene praktis dulu baru leh display.. hahah tak aci ek.

Hidup ini penuh dengan dugaan, Tak ikut?
Penakut. Kalau ikut? eeii..eii..sukanya dia!!